Bilimsel Altyapımız

Avcılar Kampüsü içinde bulunan iki katlı idari binamızın alt katı teorik derslerin yapıldığı 4’er adet 40’ar öğrenci kapasiteli sınıf ve 85 kişilik bir anfi den meydana gelmektedir. Ayrıca uygulamalı Bilgisayar derslerinin yapıldığı 40 kişilik bilgisayar laboratuarı ile; Kondisyon ve Antrenman Tekniği, Antrenman Bilgisi, Sağlık İçin Spor ve Sporda Performans Testleri vb. gibi derslerin uygulamalarının yapıldığı geniş kapsamlı bir kondisyon (fitness) merkezi bulunmaktadır.

Üst kat ise idari ve akademik personele ayrılmıştır. Bu binaya bitişik kapası spor salonumuz mevcuttur. Yaklaşık 2.000 kişilik seyirci kapasitesi, uluslar arası standartlara sahip ekipmanı ve içinde barındırdığı çok amaçlı diğer küçük salonları ile birlikte İstanbul’un sayılı spor salonlarından birisi olan bu tesisimizde uygulamalı dersler yapılmaktadır. Ayrıca yine Avcılar Kampüsü içinde 1 adet kapalı ve 1 adet açık tenis kortu, 1 adet minyatür suni çim futbol sahası ile yeni yapılan uluslar arası standartlara sahip suni çim futbol sahamız bulunmaktadır.

Ayrıca Fakültemizde öğrencilerin bilimsel araştırma yapabileceği geniş bir kütüphane bulunmaktadır.

07/11/2013

İstanbul Üniversitesi, Avcılar Kampüsü